Brief jongknapen september-oktober 2019

Beste teerbeminde jongknaapjes

 

Het nieuwe KSA-jaar is weer in zicht, joepie! Dit wil ook zeggen dat de zomervakantie stilaan ten einde loopt, maar natuurlijk hopen we dat jullie er enorm hard van genoten hebben. We vermoeden echter dat dat geen probleem is aangezien we een waar topkamp achter de rug hebben.

We zetten het nieuwe jaar feestelijk in op 14 september met onze jaarlijkse ‘W.E.D.O.-activiteit’ (Word Een der Onzen). Een dag vol vreugde en verrassingen, dus pak zeker al je vriendjes, broertjes, buren, kozijnen, etc. mee naar dit startfestijn. We verzamelen met z’n allen aan onze mooie sporthal, de Soeverein, om stipt 14:00. Het feest eindigt om 16u30 en dan mogen jullie uitgeput, maar voldaan terug naar jullie mama en papa. De week erop staat er al een tweede activiteit gepland. De laatste zaterdag van september is een rustdag en moeten jullie dus niet aanwezig zijn. Hieronder staat een uitgebreide kalender met alle activiteiten en alle niet-activiteiten. Meer informatie over de Dag van de Jeugdbeweging volgt nog, maar het belooft leuk te worden.

Wij hopen jullie weer in groten getale aanwezig te zien volgend werkjaar! Wij hebben er alvast zin in!

Indien er nog vragen zijn over het verloop van het komende werkjaar, mogen die altijd aan de Jongknapenleiding of aan de hoofdleider gesteld worden.

 

Geniet van jullie laatste vakantiedagen en tot binnenkort!

Jullie leiding

 

14 september W.E.D.O. 12 oktober Geen activiteit
21 september Feest in de keet 19 oktober Dag van de Jeugdbeweging
28 september Geen activiteit 26 oktober Geen activiteit
5 oktober Wie zoekt die vindt