Brief knapen april – mei 2023

Beste knaapjes,

Wat leuk dat jullie deze brief lezen! We hopen dat jullie een fantastische tijd hebben gehad tot nu toe. Maar we hebben nog meer leuke activiteiten in het vooruitzicht, dus lees snel verder!

Om te beginnen zijn er nog drie superleuke activiteiten gepland op 1, april 22 april en 29 april. De laatste twee kunnen we nog niet verklappen, maar we kunnen wel beloven dat het de moeite waard zal zijn! Over 1 april kunnen we wel iets zeggen: het is namelijk onze jaarlijkse vader-zoonactiviteit! Neem die vaders maar mee!

Van 14 tot en met 16 april is het tijd voor het paasweekend! Dan hebben jullie een heerlijk lang weekend om lekker te relaxen of leuke dingen te doen met vrienden.

Maar het wordt nog beter! Van 5 mei tot 7 mei vindt KNAVO plaats. 

En dan hebben we nog een verrassing voor jullie: op 13 mei is er nog een daguitstap gepland! Ook hierover volgt nog meer informatie, maar we kunnen wel verklappen dat het een onvergetelijke dag zal worden.

Na al deze activiteiten kunnen jullie uitkijken naar het kamp van 21 tot 31 juli! We zijn al druk bezig met alle voorbereidingen om ervoor te zorgen dat jullie een geweldige tijd zullen hebben. We houden jullie natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Groetjes,

Jullie favoriete leiders en Seb

1 aprilVader-zoonactiviteit29 aprilDakje tip EXTREME
8 aprilGeen activiteit5 meiGeen activiteit (KNAVO)
14-16 aprilPaasweekend13 meiDaguitstap (episch)
22 aprilHet VKSJ-lokaal afbreken