Brief jonghernieuwers april – mei 2023

Liefste JHN’ers en Klaas

Om te testen of jullie deze brief eigenlijk wel zelf lezen ga ik een kleine test doen. Ik heb hier een klein raadsel dat uit het boek “The Hobbit” komt van J.R.R. Tolkien. Ik verwacht tegen de volgende activiteit van iedereen het antwoord! Krijg ik geen antwoord, is er geen gevolg, maar ben ik wel gewoon teleurgesteld.

Een oog in een blauw gezicht,

Zag een oog in een groen gezicht,

“Dat oog lijkt op dit oog”,

Zei het eerste oog,

“Maar laag, niet hoog.”

Omdat van Rik er ook effectief inhoud moet staan in het Schrijverke heb ik ook nog het volgende te melden aan jullie:

Op 1 april is het geen gewone activiteit vanwege vader-zoonactiviteit, we zien jullie daar graag ook!

De 11de april trekken we samen onze wandelschoenen aan en gaan we op Joepie! Ik raad jullie aan om de site van Joepie (https://www.joepie30.be/) goed in de gaten te houden voor updates en welk gerief jullie moeten meenemen. Hoofdbanleider Arne zal ook nog berichten sturen omtrent Joepie in de WhatsApp! De 14de april zullen we terug aankomen in het mooie Lommel.

Van 14 tot en met 16 april vindt het paasweekendje plaats. Omdat jullie je kapot hebben gewandeld in de dagen ervoor hoeven jullie enkel zaterdag 15 april te komen om de andere leden bang te maken in het avondspel. Voor de rest van het weekend mogen jullie je welverdiende rust nemen!

Op 13 mei is het daguitstap! Zoals elk jaar is deze supercool en moeten jullie allemaal komen, zet het alvast maar in jullie agenda! We verklappen nog niet waar we naartoe gaan, daarvoor zullen jullie nog een klets moeten wachten.

Na deze hoop activiteiten is het alweer tijd voor het leukste moment van het hele jaar, namelijk kamp! Dit zal weer doorgaan van 21 tot en met 31 juli zoals elk jaar, verdere info volgt nog.

Doei

1 aprilVader-Zoon-activiteit22 aprilPolleke Bolleke Knolleke
8 aprilGeen activiteit29 aprilThe game winnen
11-14 aprilJoepie5 meiGeen activiteit
14-16 aprilPaasweekend (enkel 15de ‘s avond)13 meiDaguitstap