Brief jongknapen april – mei 2023

Yo Jongknapen

Met de laatste twee maanden van het KSA-jaar voor ons, kunnen we niet anders dan blij zijn met de langverwachte komst van het mooie weer. De lente brengt ons weer buiten en dat is precies waar we naar uitkijken. We hebben nog twee fantastische maanden voor ons liggen en we gaan deze periode dan ook ten volle benutten!

Om deze laatste maanden van het jaar onvergetelijk te maken, hebben we voor jullie enkele fantastische activiteiten voorbereid. Eén daarvan is de bekende vader-zoonactiviteit op 1 april. Dit is een bijzonder moment waarbij vaders en zonen samen kunnen genieten van alle leuke activiteiten die we voor jullie in petto hebben.

Maar dat is nog lang niet alles. Van 14 tot en met 16 april organiseren we een spectaculair paasweekend waarbij we veel tijd zullen doorbrengen met spelletjes spelen, lekker eten en kamperen op de KSA met al jullie vrienden.

En last but not least, sluiten we het KSA-jaar in stijl af met een epische daguitstap op 13 mei. We gaan er een onvergetelijke dag van maken vol avontuur en nieuwe herinneringen om te koesteren.

Kortom, we hebben nog heel wat voor de boeg en we kunnen niet wachten om samen met jullie te genieten van al deze activiteiten. Het belooft een bijzondere tijd te worden waarin we samen kunnen lachen, spelen en ontdekken. Laten we deze laatste maanden van het KSA-jaar samen fantastisch maken!

1 aprilVader-zoonactiviteit29 aprilActiviteit
8 aprilGeen activiteit5 meiGeen activiteit
14-16 aprilPaasweekend13 meiDaguitstap
22 aprilActiviteit