Brief piepjongknapen april – mei 2023

Dag piepjongknapen

Wat hebben we de afgelopen weken al genoten van de vele leuke activiteiten! Maar er is nog zoveel meer om naar uit te kijken. Met de komst van de lente worden de dagen langer, groeien de bloemetjes en krijgen we veel mooi weer. Het is een seizoen van vernieuwing en frisse starten.

Natuurlijk betekent de lente ook dat Pasen bijna voor de deur staat, een gezellige vakantie om te genieten van het samenzijn met familie en vrienden. Maar dat is niet alles! Het KSA-jaar heeft nog veel meer in petto voor jullie.

Op 1 april organiseren we een bijzondere vader-zoonactiviteit waarbij jullie samen met je papa naar de KSA kunnen komen. Het belooft een dag vol plezier en verbinding te worden. Maar dat is nog niet alles! Van 14 tot 16 april staat er een langverwacht paasweekendje op de planning. Dit wordt een onvergetelijk weekend vol spelletjes, lekker eten en kamperen op de KSA met al jullie vrienden.

En als klap op de vuurpijl hebben we ook nog een fantastische daguitstap op 13 mei in petto. Het belooft een dag vol avontuur en ontdekkingen te worden, waar we nu al naar uitkijken.

Kortom, de komende weken zullen gevuld zijn met veel leuke activiteiten en nieuwe herinneringen om te maken. Wij kijken er enorm naar uit om deze momenten samen met jullie te beleven!

Met groetjes van jullie leiding!

1 aprilVader-zoonactiviteit29 aprilActiviteit
8 aprilGeen activiteit5 meiGeen activiteit
14-16 aprilPaasweekend 13 meiDaguitstap
22 aprilActiviteit