Brief jongknapen september-oktober 2022

Beste jongknapen

Hopelijk zijn jullie intussen wat kunnen bekomen van kamp. Wij alleszins wel, en we zijn helemaal klaar om er terug in te vliegen. Ook als je niet mee was op kamp, hopen we dat je een geweldige zomer hebt gehad en klaar bent voor het nieuwe KSA-jaar. We gaan op 10 september meteen van start met een knaller van een activiteit, namelijk de W.E.D.O. (Word Een Der Onzen) – zo heet onze startactiviteit. Hier is iedereen, lid of (nog) geen lid, welkom om mee te doen. Kom dus zeker een kijkje nemen. 

Na de startdag is er de startdagbar. Deze zal meteen na de W.E.D.O. plaatsvinden. Jullie zijn met je ouders welkom om iets te drinken, maar er worden ook infostandjes per ban, een infostand met de hoofdleiding en een kledijstand voorzien.

Onze KSA heeft doorgaans drie weken wel activiteit en dan weer één week niet. Maar hier durven we al eens gemakkelijk van af te wijken, heel gemakkelijk zelfs. Kijk daarom goed op de activiteitenkalender onderaan deze brief, zodat je geen enkele activiteit mist, of per ongeluk aan de Soeverein staat zonder alle toffe mede-KSA’ers. Waar we wel altijd even stipt in zijn, is het start- en einduur van onze activiteiten. Zo verzamelen we bij elke activiteit om 14u stipt aan de Soeverein en zetten we jullie daar om 16u30, na de activiteit, met evenveel liefde terug af.

De activiteit op 22 oktober zal wat anders zijn dan alle andere activiteiten. Dan is het namelijk Jeugddag en zullen we een groot spel spelen met alle andere jeugdbewegingen. Kom die dag dus zeker in je KSA-kledij, zodat je elkaar goed herkent tussen alle andere kinderen. Meer info over die dag volgt nog!

Samen met jullie hopen we er een waanzinnig jaar van te maken.

Met vriendelijke groeten

De voorlopig mysterieuze jongknapenleiding

10 septemberW.E.D.O.8 oktoberSneller lopen dan een hond
17 septemberGeen activiteit15 oktoberGeen activiteit
24 septemberIets met een bosspel …22 oktoberJeugddag
1 oktoberDe slimste jongknaap ter wereld29 oktoberGratis zand in de Sahara