Brief piepjongknapen september-oktober 2022

Kamp is nu al meer dan een maand achter ons en we weten niet meer wat we moeten doen met onze tijd. Jullie hebben je ondertussen wel lang genoeg verstopt voor de leiding. Na lang zoeken geven we op. We bevelen dat alle piepers tevoorschijn komen en verzamelen. Iedereen is welkom op 10 september, om 14 uur aan de Soeverein bij onze startactiviteit

Na de startdag is er de startdagbar. Deze zal meteen na de W.E.D.O. plaatsvinden. Jullie zijn samen met jullie ouders welkom om iets te drinken, maar er worden ook infostandjes per ban, een infostand met de hoofdleiding en een kledijstand voorzien.

Pak zeker vriendjes mee! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! De leiding heeft al vele activiteiten voor jullie klaar staan. Wie jullie leiding zal zijn, komen jullie te weten op de eerste activiteit, tijdens de eerste formatie. Ik hoop dat jullie er zin in hebben, wij in ieder geval wel! Wees zeker op tijd en breng ook je goed humeur mee.

De activiteit op 22 oktober zal wat anders zijn dan alle andere activiteiten. Dan is het namelijk Jeugddag en zullen we een groot spel spelen met alle andere jeugdbewegingen. Kom die dag dus zeker in je KSA-kledij, zodat je elkaar goed herkent tussen alle andere kinderen. Meer info over de die dag volgt nog!

Groetjes 

Jullie leiding

10 septemberW.E.D.O.8 oktoberIk zie, ik zie, wat jij ook ziet
17 septemberGeen activiteit15 oktoberGeen activiteit
24 septemberNiet “The Game” verliezen22 oktoberJeugddag
1 oktoberDju, verloren29 oktoberZo lang mogelijk Sam plagen