Brief jongknapen januari-maart 2024

Dag jongknapen!

Even een kort verhaaltje om te starten: stel je voor, een konijn op zoek naar worteltaart, maar de bakker heeft er geen meer. Wat een pech! Maar weet je, soms kun je heel hard je best doen, en is er toch geen worteltaart.

Nu, over naar de rest van de brief. Wij wensen jullie en jullie ouders nog heel fijne feestdagen, en ook een gelukkig nieuwjaar! Hebben jullie veel cadeautjes gekregen? Misschien zelfs wel een nieuwe set pokemonkaarten? Geniet er alleszins maar van tijdens jullie welverdiende vakantie!

We houden momenteel een kleine winterstop, maar op 27 januari springen we er weer in met onze eerste activiteit! Even later op zondag (!) 11 februari is het ook alweer tijd voor onze jaarlijkse zwemactiviteit. Vergeet zeker je zwembroek niet, want anders wordt het zwemmen op het droge! We spreken af om 14 uur aan de ingang van het zwembad. Inschrijven om mee te zwemmen is niet nodig, en ook over centjes moet je je geen zorgen maken.

Houd ook zeker 17 februari vrij voor onze vriendjesdag! Op deze dag mag je zomaar je vriendjes meenemen naar onze KSA, zodat zij ook eens kunnen zien hoe leuk het hier is. Ook hier is inschrijven niet nodig. Iedereen die afkomt, krijgt trouwens een cool vriendjesdag-armbandje – wow!

Voor de rest hebben we nog heel wat normale, maar ook gewoon heel erg leuke activiteiten op de planning staan. En wie weet, vinden we toch nog die worteltaart!

Tot snel

Jullie KSA-leiders

Opgelet: de activiteitenkalender bevat enkele wijzigingen:

27 januariSchrikkelactiviteit2 maartWorteltaart zoeken
3 februariGeen activiteit9 maartSpringen in het veld
ZO (!) 11 februariActiviteit – Zwemmen16 maartGeen activiteit
17 februariActiviteit – Vriendjesdag23 maartSpelen in de put
24 februariGeen activiteit30 maartVliegen met een F-16