Brief knapen januari-maart 2024

Hey, knaapjes! 

Een feestelijke vakantieperiode is aangebroken! We hopen dat jullie allemaal genieten van een schitterende kerst en een spetterend nieuwjaar vol warmte, gezelligheid, en geluk. Zie maar dat jullie ook een beetje buiten spelen of met het huishouden helpen, en niet maar alleen zitten te gamen, hé! Daar zijn jullie toch niet zo goed in …

De leiders hebben goed nieuws voor jullie: op 27 januari staat weer onze eerste activiteit van het semester op het programma. We hebben er al zin in!

Op zondag (!) 11 februari is het ook activiteit en deze keer gaan we samen genieten van een spetterende zwemactiviteit! We spreken af om 14 uur aan de ingang van het zwembad. Laat het zeker weten in de Whatsapp-groep als je erbij gaat zijn.

Maar, dat is nog niet alles, want de week erna, op 17 februari, is het vriendjesdag, en kunnen jullie al je vriendjes eens meenemen naar de KSA. Wie weet kunnen we met z’n allen eens een ruiltocht doen?

En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook de weken daarop verschillende leuke activiteiten gepland. Volgens Gijs wil je deze activiteiten zeker niet missen. Dus, zie maar dat je erbij bent!

Groetjes

De knapenleiding

Opgelet: de activiteitenkalender bevat enkele wijzigingen:

27 januariVoor wat hoort wat2 maartCasino Royale
3 februariGeen activiteit9 maartBootkamp
ZO (!) 11 februariActiviteit – Zwemmen16 maartGeen activiteit
17 februariActiviteit – Vriendjesdag23 maartRA RA, wie is het
24 februariGeen activiteit30 maartMissie: virusjagers