Brief piepjongknapen januari-maart 2024

Dag piepers, mama’s, en papa’s

De KSA wordt tijdelijk gepauzeerd tot het weer mooier weer is, of zoals ze in de sportwereld zouden zeggen: winterstop. De eerstvolgende activiteit zal terug doorgaan op 27 januari. Dat is al super leuk, maar daarbovenop is de tweede activiteit van 2024 op zondag (!) 11 februari al meteen een speciale activiteit – we gaan dan namelijk zwemmen in het zwembad van Lommel!

De leiders regelen hiervoor de reservatie en de betaling, op voorhand inschrijven is ook niet nodig. Jij moet enkel maar denken om zeker je zwemgerief mee te nemen, en natuurlijk ook je goede humeur. We spreken hiervoor af om 14 uur aan de ingang van het zwembad. Bij vragen of bezorgdheden voor als je nog niet heel goed kan zwemmen, laat ons gerust iets weten!

Ook de zaterdag erna, op 17 februari, wordt een heel leuke activiteit, want dan is het vriendjesdag. Op die dag mag je al je vriendjes ook mee naar de KSA nemen. Wie weet vinden zij het ook wel heel tof bij ons? Je vriendjes moeten zich hiervoor niet inschrijven, ze mogen gewoon meekomen!

Verder hebben we nog een heel aantal normale activiteiten, hopelijk zien we je dan ook verschijnen!

Zo, dat belooft leuk te worden. Graag willen we jullie ook alvast / nog (afhankelijk van wanneer je de brief leest) fijne feestdagen wensen en een gelukkig nieuwjaar!

Met veel groetjes

De piepjongknapenleiding

Opgelet: de activiteitenkalender bevat enkele wijzigingen:

27 januariZoeken naar Bo2 maartHet huwelijk van Bo
3 februariGeen activiteit9 maartEen nieuw berenkind
ZO (!) 11 februariActiviteit – Zwemmen16 maartGeen activiteit
17 februariActiviteit – Vriendjesdag23 maartFamilie Bo op stap
24 februariGeen activiteit30 maartViering van de lente