Brief jonghernieuwers september-oktober 2018

Dag Jonghernieuwers!

Enkelen zitten in de typische verveling die ieder jaar wederkeert op het einde van de zomervakantie, anderen zitten achter hun bureau te leren en zich af te vragen waarom ze dit doorheen het jaar niet gedaan hebben. Gelukkig heeft jullie leiding de meeste herexamens kunnen dodgen door zorgvuldig naar The Matrix te kijken. Dit betekent dat we nog genoeg tijd hebben om jullie te vermaken met allerlei amusante activiteiten en onnozelheden!

Nu de vorige JHN-groep wat ouder en dus ook leiding is geworden hopen we op een nieuwe gemotiveerde JHN-groep die zin hebben in een fantastisch KSA jaar! Aangezien de JHN bestaat uit iets oudere jongetjes zullen onze activiteiten plaatsvinden op vrijdagavond in plaats van zaterdagmiddag, maar PAS OP want onze eerste activiteit (de startactiviteit), genaamd W.E.D.O. (Word Een der Onzen) is hier een uitzondering op en zal wel plaatsvinden op zaterdagnamiddag op 15 september. Jullie worden verwacht om 14u00 aan het KSA-lokaal, waar jullie enthousiaste leiding jullie zal opwachten.

Als jullie hip willen zijn onder de hedendaagse jeugd en dus KSA-merchandise willen kopen, kunnen jullie altijd een van ons aanspreken of iemand van het kledijteam. Bezoek zeker en vast af en toe onze prachtige website, want we houden jullie altijd up-to-date via een tweemaandelijkse brief zoals deze, of we sturen onze postduif langs natuurlijk.

 

Gegroet

 

Jullie leiding

15 september Startactiviteit 12 oktober Geen activiteit
21 september Weersgesteldheid met frank 20 oktober Dag van de jeugdbeweging
28 september Geen activiteit 26 oktober Geen activiteit
5 oktober Get Schwifty