Redactioneel november-december 2018

Dag leden, ouders en sympathisanten

De eerste twee maanden van het KSA-jaar zijn alweer voorbijgevlogen. Er zijn veel nieuwe leden bijgekomen waardoor alle bannen prominent vertegenwoordigd zijn! Wij hopen dat de nieuwe leden zich al goed thuis voelen in hun groep zodat we er een leuk jaar van kunnen maken. Als uw zoon nog niet is ingeschreven, dan verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk te doen (in verband met de verzekeringen). Dit kan via het inschrijvingsformulier op de site én door €35 te storten op het rekeningnummer BE52 0689 0347 5609.

Verder hebben jullie allicht al gemerkt dat het stilaan begint te schemeren en dat de temperaturen aan het zakken zijn. Om dit voor één avond tegen te gaan, organiseren wij naar jaarlijkse traditie een reusachtig Sint-Maartensvuur dat ook dit jaar zal doorgaan op 10 november tegenover het KSA-lokaal. Terwijl u, samen met uw familie en vrienden, kan genieten van de verwarmende en verlichtende vlammen, bieden wij frisdranken, hotdogs, spiritueuze dranken en nog veel meer aan voor buitengewone democratische prijzen. Ook zal er chocomelk en cake gratis worden uitgedeeld. De avond begint bij het aansteken van het vuur rond 19 uur. Eventueel kan u nog KSA-kledij kopen voor uw zoon bij de kledijverantwoordelijken.

Een paar weken later, op de eerste dag van december, krijgen we hoog bezoek over de vloer. De goedheiligman heeft nog een plekje vrij in zijn agenda kunnen maken en zal vanuit Spanje langskomen voor de brave kapoentjes met hopelijk heel wat lekkers.

De laatste activiteit van het jaar 2018 staat gepland op 8 december, hierna beginnen de feestdagen en dus ook de examens van de leiding. We zullen dus even een korte winterstop inbouwen. We hernemen de activiteiten ergens op het einde van januari van het nieuwe kalenderjaar. Dit wordt nog in de volgende brief tijdig gecommuniceerd.

Alvast fijne feestdagen gewenst en hopelijk tot binnenkort bij het Sint-Maartensvuur!

 

Met vriendelijke groeten

Jasper Polleunis

Persverantwoordelijke