Redactioneel april – mei

Beste leden, ouders en sympathisanten

We zijn al gekomen tot het laatste redactioneel van dit werkjaar. Wat is het weer voorbij gevlogen! Maar niet getreurd, want de activiteiten gaan nog even door, met hier en daar een speciale aangelegenheid.

Op 1 april vindt namelijk onze jaarlijkse vader-zoonactiviteit plaats. Een dag waarop de KSA’er en zijn vader de krachten moeten bundelen tijdens een spannende activiteit. Deelname is gratis, na de activiteit worden er aan democratische prijzen hapjes en drankjes voorzien. Inschrijven hiervoor kan tot en met 29 maart via de volgende link: DIT FORMULIER 

Ons paasweekend gaat dit jaar door in het laatste weekend paasvakantie, van vrijdag 14 tot zondag 16 april. Je kan je hiervoor inschrijven tot 10 april via volgend inschrijvingsformulier: DIT FORMULIER

De laatste activiteit is de daguitstap en die gaat door op 13 mei. Een dag waarop we andere oorden gaan verkennen dan de bossen rond het lokaal en er eens op uittrekken naar een pretpark, recreatiedomein… Waar we naar toe gaan en verdere info hierover volgt nog!

Zoals altijd sluiten we ons werkjaar af met het kamp. Voor de leeftijden vanaf de jongknapen gaat dit door van 21 tot en met 31 juli. Voor de piepjongknapen is het kamp net iets korter; zij sluiten aan vanaf de bezoekdag op 24 juli. Ook hierover verschijnt binnenkort meer info. 

Graag zien we jullie binnenkort weer op de activiteiten!

Met vriendelijke groeten

Sam en Tijs

E-mail: hoofdleider@ksalommelcentrum.be

Sam: +32 479 13 12 98

Tijs: +32 499 72 98 65