Paasweekend 2023

Binnenkort is ons jaarlijkse paasweekend weer daar! Van 14-16 april zullen de leden (PJKN, JKN en KN hele weekend, JHN enkel zaterdagavond) en hun leiders een weekendje samen plezier hebben en elkaar beter leren kennen. Voor nieuwe of jonge leden is dit de ideale voorproef voor het zomerkamp. Voor anderen is het een gelegenheid om de mede-blauwvoeters te leren kennen en een leuk en avontuurlijk weekendje samen te  hebben.

Het weekendje zal beginnen om 19u15 (na een avondeten thuis). Denk eraan dat je de Nieuwe Kopen niet zonder vergunning in mag rijden, parkeer je auto dus best aan de parking van de Soeverein. Van daaruit zullen er leiding helpen om al het gerief te dragen. De leden overnachten vrijdag en zaterdag in ons lokaal en zullen door de oudste leden (de hernieuwers) en hun leiding van lekker en voedzaam eten worden voorzien. Eventuele allergieën of voedingsvoorkeuren kan u aangeven in het inschrijvingsformulier. Zondag ronden we af om 11u30, waarna we naar de straat vertrekken. U mag altijd uw zoon te voet aan het lokaal komen halen om te helpen met het dragen van zijn gerief.

Het weekend kost 20 euro, hetgeen u kan overschrijven naar BE52 0689 0347 5609 met de vermelding “Voornaam Lid + Familienaam Lid + Paasweekend 2023“.

Inschrijven kan via dit formulier: klik hier

Benodigdheden

Veldbed (eventueel met matje) Slaapzak
KussenSlaapgerief
ToiletgeriefTwee paar kleren (zeker één met ons embleem op voor herkenbaarheid)
Gamel (of bord)Bestek
Eventuele medicatie*Herbruikbare drinkbus (of beker)
Een zaklamp (belangrijk!)

* Geef bij eventuele medicatie uitleg in het inschrijvingsformulier. Op die manier is de banverantwoordelijke en de hoofdleiding op de hoogte. 

De GSM is niet nodig tijdens het paasweekend. Oudere leden mogen deze meenemen, maar mogen ze overdag niet gebruiken.

Als u nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om te mailen of bellen naar de hoofdleiding of banverantwoordelijken!

De hoofdleiding