’t Schrijverke september – oktober

Beste Jonghernieuwer-JHN’er,

Voordat we jullie gaan vertellen dat de vakantie gedaan is gaan wij de jonghernieuwerleiding van het KSA-werkjaar 2013-2014 kort voorstellen.
De eerste persoon die jullie het komende jaar zal begeleiden op het slingerende pad van het leven is X. Deze mentor zal ervoor zorgen dat jullie het volgende werkjaar jezelf ontplooien tot echte KSA’ers (de doop hoort hier uiteraard weer bij). De andere twee leiders, Y en Z, hebben dezelfde visie en hetzelfde doel. Tot zover deze korte ploegvoorstelling.

Voor degenen die een beetje achter zijn: de vakantie is gedaan. Wij nemen aan dat de zomervakantie alweer veel te snel afgelopen is voor jullie… Het is tijd om terug naar jullie schoolbanken te gaan. Voor jullie leiding is de vakantie echter nog niet gedaan. Wij zitten in het hoger onderwijs en hebben die extra weken vakantie eigenlijk echt wel verdiend. Over een twee- of drietal jaar zitten jullie misschien wel zelf in het hoger onderwijs en verdienen jullie die extra vakantie ook.

We hebben al enkele topactiviteiten op het programma staan die onderaan deze pagina in de kalender staan. Op deze activiteiten gaan we ongetwijfeld staken*; zoveel is zeker.
De startactiviteit van 14 september is een uitzondering op jullie normale activiteiten doorheen het jaar. De WEDO (Word Één Der Onzen) gaat door op zaterdagnamiddag en we verwachten dat jullie allemaal aanwezig zijn. Afwezigheid zonder reden vinden wij een spijtige zaak en maakt ons als leiding uiteraard dieptreurig… Komen is dus de boodschap.

Om deze eerste brief van het jaar toch een beetje speciaal te maken een klein mopje. Elke keer als ik een afspraak maak bij de tandarts…

Grapje

 

– 14 september: WEDO-Startactiviteit
– 20 september: Kerstmis valt vroeg
– 27 september: Stadsspel Extreme
– 11 oktober: Het ‘De kat in een zak’-spel
– 18 oktober: Nacht van de Jeugdbeweging
– 19 oktober: Jeugddag

*Staken: werkwoord;  het in groep dollen met elkaar op een vaak dwaze maar leuke manier, door buitenstaanders vaak beschouwd als vreemd zijnde

 

Geef een reactie