’t Schrijverke september – oktober

Dag beste piepjongknapen

Eerst en vooral hoop ik dat jullie een zeer fijne vakantie gehad hebben. Het spijtige aan vakantie is dat het natuurlijk ook eindigt. De eerste schooldag komt er weer aan, waardoor jullie natuurlijk ook op tijd wat moeten ontspannen. Daarvoor hebben wij dan weer de geschikte activiteiten voor jullie gemaakt om optimaal te kunnen ontspannen!

De eerste activiteit van de KSA komt er weer aan. Alle leiders staan daarom weer klaar met super veel toffe activiteiten. De eerste activiteit gaat doorgaan 14 september van 14:00 tot 16:30. Hiervoor zijn jullie dan ook allemaal uitgenodigd. Op school gaan jullie weer allemaal nieuwe vriendjes leren kennen en ook die mag je allemaal meenemen naar onze startactiviteit.

Vorig jaar hadden jullie 4 super enthousiaste leiders die er altijd met een zo fijn mogelijke activiteit stonden. Dit deden we dan ook met zeer veel plezier. Dit jaar gaat het nog  beter zijn. 4 leiders voor zo een toffe bende is natuurlijk niet meer genoeg, daarom gaan we volgend werkjaar met 6 leiders zijn die er alles aan zullen doen om het dit jaar nog beter te doen dan vorig jaar!

Voor meer informatie kan u altijd is een kijkje nemen op onze nieuwe site www.ksalommelcentrum.be

Jullie leiders: Superman, Thor, Hulk, James Bond, Staak en Chuck.

Activiteitenkalender

 7 september  Geen activiteit  5 oktober Het verboden bos
 14 september WEDO (wordt één der onzen)  12 oktober Indianen en cowboys
 21 september Wereldoverheersing  19 oktober Jeugddag
 28 september Geen activiteit  26 oktober  Geen activiteit

 foto brief pjkn

Geef een reactie