‘t Schrijverke September-oktober piepjongknapen

Piepjongknapen

Dag beste piepjongknapen, mama’s en papa’s!

De zomer is jammer genoeg alweer bijna gedaan… De dagen worden weer wat korter, de blaadjes vallen binnenkort van de bomen en we zullen opnieuw onze dikkere jas uit de kast moeten halen.

Voor de KSA was het alvast een hele leuke zomer. Zoals elk jaar zijn we opnieuw op zomerkamp geweest. Sommigen van jullie waren daarbij en het was een geweldige week! Samen spelletjes spelen en ravotten kan ook niet anders dan leuk zijn. We hopen dat er volgend jaar nog meer piepertjes mee op kamp gaan. Ook hebben we op het kamp jammer genoeg afscheid moeten nemen van leiders Robin en Jante. Deze ervaren leiders worden bedankt voor hun jarenlange inzet. Een welverdiend applaus voor deze twee vrienden van de KSA! Maar niet getreurd beste piepjongknapen… Er komen weer enkele leiders bij die jullie net zo leuk gaan vinden! Wie dat zijn blijft nog even een verrassing.

Jullie zullen ongetwijfeld ook allemaal weer met plezier naar school gaan! Je zult de vriendjes en vriendinnetjes terugzien en kennis maken met een nieuwe juf of meester. Wij, de leiders, weten ondertussen al heel goed hoe spannend die eerste schooldag kan zijn. Een nieuw schooljaar betekent ook een nieuw KSA-jaar vol pret! Op zaterdag 13 september begint het nieuwe werkjaar weer met de startactiviteit: W.E.D.O (word één der onzen). Wat we die dag gaan doen blijft nog een verrassing maar we kunnen wel al zeggen dat het een namiddag vol spelplezier wordt! Neem dus zeker al jullie vriendjes mee want hoe meer piepertjes, hoe beter.

Er staan de komende maanden nog andere activiteiten op het programma: Eerst en vooral staat er een geweldige kinderdisco op ons schema! Daarnaast hebben we ook nog een tal van leuke activiteiten in petto: “De zwerm draken van Lommysov”, “De slag van de blauwe voeten” en “Toveren voor beginners”. Stuk voor stuk zullen dit activiteiten zijn waarna je met een brede glimlach op de KSA vertrekt. Het nieuwe jaar belooft nu al veel goeds!

Wij hopen zo veel mogelijk piepertjes terug te zien op de startactiviteit van 13 september. En vergeet het zeker niet: neem al jullie vriendjes mee! Wij hebben er alvast heel veel zin in.

Groetjes

Jullie leiders

13 september: W.E.D.O !  – Startactiviteit
20 september: De kinderdisco!
27 september: Geen activiteit.
4 oktober: De slag van de blauwe voeten.
11 oktober: De zwerm draken van Lommysov.
18 oktober: Jeugddag!
25 oktober: Geen activiteit

 

Geef een reactie