‘t Schrijverke September-oktober Jonghernieuwers

Beste jonghernieuwers

Zoals jullie weten zijn we weer aan het eind van onze zomervakantie aangekomen. De vakantie is natuurlijk weer veel te snel voorbij gevlogen met hopelijk vele mooie herinneringen, die ons nog lang mogen bijblijven, maar wees niet getreurd! Er staan jullie nog ontzettend prachtige momenten te wachten, aangezien het nieuwe KSA-jaar weer voor de deur staat. Die momenten zullen gevuld zijn vol met gestaak en leuke grapjes, die we onder elkaar als goede vrienden kunnen delen.

Dit jaar is voor jullie trouwens ook een heel speciaal jaar! Jullie worden nu echte JHN’ers en julliehebben i.p.v. zaterdagnamiddag, elke vrijdagavond activiteit van 20u30 tot 22u30. Om echte JHN’ers te worden zullen jullie natuurlijk ook beproefd worden. Hiermee bedoelen we dan de legendarische doop van de JHN, waar plezier en vettigheden met elkaar gepaard gaan. Heb hier zeker geen schrik voor en kijk er al maar naar uit, want het is nog altijd de bedoeling dat jullie je rot amuseren tijdens onze activiteiten!

Vervolgens zal ik even jullie nieuwe leidingsploeg voorstellen:

Eerst en vooral is er leider Staakmans die er alles aan zal doen om jullie de befaamde game te laten verliezen, keer en keer opnieuw. (Nu hebben jullie de game trouwens opnieuw verloren door dit te lezen! Uitleg game onderaan de pagina te vinden*). Dit zal op momenten gebeuren waarop jullie het op het minst verwachten! Hij zal doorheen alle activiteiten ook een hoog staakgehalte plaatsen, waarin jullie jezelf zeker thuis kunnen voelen.

Dan hebben we ook leider Wijsmans. Deze leider zal jullie breintjes het hele jaar door vullen met onvoorstelbare kennis. Pas wel op dat je nooit met leider Wijsmans in discussie gaat! Dit is een onmogelijke strijd, waarvan jouw diepste innerlijke gedachten en emoties naar boven worden gehaald met desastreuse gevolgen van dien.

Vervolgens is er leider King. Dit is een leider met speciale gaven waarmee hij extreem veel plezier en genot bezorgt aan zijn medemensen. Zijn gaven zullen alleen gebruikt worden in echte noodgevallen, die zich wel eens kunnen voordoen tijdens een activiteit. Prepare yourself!

And last but not least is er leider Dalb. Deze leider valt zowat te vergelijken met Zuko (Avatar: The Legend Of Aang), hij heeft geen speciale gaven, maar zorgt voor humor en voor de beste avonden van jullie leven!

Ten laatste wil ik nog vermelden dat onze startactiveit genaamd ‘W.E.D.O.’, zal doorgaan op 13 september van 14u00 t.e.m. 16u30.Dit is een uitzondering op de kalender aangezien deze wel op een zaterdag valt. Jullie kunnen hier ook een KSA T-shirt, sjaaltje of een nieuwe trui bestellen en nog eens rondkijken bij de verloren voorwerpen van kamp. Het zal ten zeerste geapprecieerd worden, mochten jullie hier allemaal aanwezig zijn. Dit betekent zowel voor ons als voor jullie een mooie start van het nieuwe KSA-jaar!
Tot gauw!

Hieronder jullie activiteitenkalender:

 

13 september (activiteit)

19 september (activiteit)

26 september (geen activiteit)

 

3 oktober (activiteit)

10 oktober (activiteit)

17 oktober ( geen activiteit)

24 oktober (activiteit)

 

 

*Uitleg The Game: ‘The Game’ is een spel dat jullie eigenlijk al jullie hele leven hebben gespeeld. De bedoeling hierbij is om niet aan het spel te denken. Het moment dat je wel aan dit spel denkt, heb je verloren. Leider Staakmans zal jullie hieromtrent nog meer info over geven op de activiteiten!

 

 

 

Geef een reactie