’t Schrijverke januari – februari

Beste piepjongknapen,

Het is eindelijk weer tijd om uit onze diepe winterslaap te kruipen. Hierbij zullen we meteen starten met onze leukste en spannendste activiteiten van het komende jaar op de KSA! We hopen ook dat jullie niet te veel gesnoept hebben, want jullie zullen in topconditie moeten zijn om terug met ons op avontuur te kunnen gaan!

Op avontuur gaan? Ja, wees maar zeker! Iedereen weet dat rond deze tijd alle draken en andere magische wezens ontwaken. Deze magische dieren zullen we  samen moeten bestrijden en overwinnen! We zullen ook andere magische wezens zoals eenhoorns moeten redden uit de boze handen van de donkere geesten.

Het gaat dus niet zo heel gemakkelijk worden! Gelukkig, kunnen we altijd rekenen op jullie! We hopen dus dat jullie fijne feestdagen hebben gehad samen met jullie ouders en dat jullie er zin in hebben om met ons terug aan het nieuwe jaar te beginnen.

Op 24 januari is er een speciale activiteit voorzien. Deze activiteit houdt in dat we met  de hele KSA  gaan zwemmen in het lokale zwembad van Lommel aan de Soeverein. Dus maak jullie zwemzak al maar klaar, want wij gaan fijn samen plonzen in het zwembad! Jullie worden verwacht om 19u00 aan het zwembad en jullie mama’s en papa’s mogen jullie komen ophalen rond 21u00.

Groetjes,

Jullie leiders: Kobe, Dries, Robin, Steven en Luka

 

Activiteiten kalender:

4 januari: geen activiteit 1 februari: Het gebroken zwaard
11 januari: De tocht naar de  Morgenster 8 februari: Geen Activiteit
18 januari:  geen activiteit 15 februari: De vernietiging van de duistere tovenaar Azrog
24 Januari: Zwemmen25 Januari: geen activiteit 22 februari: Een nieuwe hoop aan de hemel

Geef een reactie