’t Schrijverke januari – februari

Hallo jongknapen

2013 is voorbij gevlogen! Het was een jaar gevuld met leuke KSA herinneringen en met onze ban hebben we ons doorheen het hele jaar goed geamuseerd. In de laatste maanden waren de bosspelen spannender dan ooit te voren. Met andere spelletjes als trefbal en voetbal zagen we nogmaals in, hoe mooi onze vriendgroep is in onze ban. Ook de sint kwam dit jaar eventjes een kijkje nemen. Zo heeft hij met zijn eigen ogen kunnen zien dat de jongknapen van ’t Centrum toffe kerels zijn.

Met al deze leuke herinneringen in het hart beginnen we aan een nieuw jaar. Julie leiding is er alvast helemaal klaar voor om samen met jullie van 2014, een nog leuker jaar te maken. Om goed van start te gaan hebben we alvast een reeks leuke activiteiten gepland.

Zo zullen we met heel de KSA naar het zwembad van Lommel trekken om er een plons te nemen. We zullen van de glijbaan gaan roetsjen, spelletjes in het water spelen, van startblokken springen en dus ons kortom goed amuseren. Let wel op, deze activiteit vindt niet zoals gewoonlijk plaats op een zaterdagnamiddag, maar wel op vrijdag 24 januari. Om 19u00 verwachten we jullie aan het zwembad van Lommel. Jullie mama’s of papa’s mogen jullie komen ophalen rond 21u00. Natuurlijk mogen jullie je zwemzak met zwembroek, handdoek, duikbril enzovoort niet vergeten.

Verder hebben we zoals altijd nog veel ander leuke activiteiten op het programma staan. We zullen vast en zeker weer de bossen intrekken en vroeg of laat zal er ook weer sneeuw vallen. Sneeuw zien we op de KSA graag komen. Zo kunnen we namelijk weer sneeuwballen gevechten houden, sneeuwpoppen maken en zo veel meer. Plezier gegarandeerd dus!

Nu jullie ook weer op de hoogte zijn kunnen we met veel zin en energie aan het nieuwe jaar beginnen. Wij kijken er al vast naar uit om jullie met zijn allen op ons formatieplein aan de burcht terug te zien.

Met vriendelijke groeten,

Jullie leiding

Activiteiten kalender:

4 januari:  Geen activiteit 1 februari: Eén voor allen en allen voor één!
11 januari: Op pad door Middel-Aarde 8 februari: Geen Activiteit
18 januari: Geen activiteit 15 februari: De winter spelen
24 januari: Zwemmen25 januari: Geen activiteit 22 februari: Ik denk dus ik ben