’t Schrijverke: januari – februari

Dag vriendjes

 

Zo zijn we alweer bij de laatste activiteit van 2014… . Als leiding hebben we onze activiteiten met zorg voorbereid en deze met veel plezier beleefd. Het was een plezant jaar met veel leuke herinneringen en een geweldig kamp dat toch het hoogtepunt is voor elke jeugdbeweging.

De knapenleiding wil 2015 inzetten met toffe activiteiten en avontuurlijke ervaringen! Maar nu eerst een beetje genieten, want na weer zo’n lange periode van boeken onder onze neus hebben we die vakantie toch zeker verdiend. Voor hen die verder studeren goede moed en succes met examens.

Een dikke vakantie komt eraan, twee weken niet naar school, kerstmis en nieuwjaar. Kerstmis is gezellig samenzijn met vrienden en familie en de geboorte van Jezus vieren die 2014 jaar geleden op de wereld kwam. De kerstbomen staan er al, hopelijk met veel cadeautjes, dat is altijd wel gezellig. Al snel daarna is Nieuwjaar aan de beurt met vuurwerk en ambiance! Hopelijk kan het vuurwerk van Lommel wel doorgaan op oudejaarsavond. Nieuwjaar, ook een mooi excuus om meisjes drie kussen te geven. Goede voornemens horen er ook bij, maar we weten allemaal dat dit maximum tien dagen vol te houden is. Na al die feesten zijn de batterijen weer opgeladen en kunnen we weer een fris KSA jaar tegemoet gaan!

Een voornemen dat wel gaat lukken is de toffe sfeer die altijd te vinden is in en rond het lokaal. Ook in 2015 zal dit zeker zo zijn. Op vrijdagavond voor de Jongernieuwers en zaterdagnamiddag voor de beloftevolle knapen.

Dit was onze brief.

Met vriendelijke groeten

 

Jullie knapenleiding

3 januari Geen activiteit 7 februari Ireland style
10 januari opwarmertje 14 februari Geen activiteit
17 januari dast leven 20 februari Vrijdag Zwemmen
24 januari Geen activieit 28 februari Activiteit
31 januari KSA leven is plezant