’t Schrijverke: januari – februari

Dag stoere binken!

 

Zoals jullie allemaal wel weten is het nieuwe jaar bijna gearriveerd! Zoals heel veel andere mensen hebben wij ook een goed voornemens namelijk: nog meer plezier maken! Net als alle andere maanden worden januari en februari topmaanden! Maar bij Nieuwjaar hoort natuurlijk ook… een nieuwjaarsbrief! Wij als leiding hebben er het volste vertrouwen in dat jullie topschrijvers zijn, dus maak jullie ouders maar eens blij en verwelkom ze op en originele manier in het nieuwe jaar! Jullie mogen ook altijd een nieuwjaarsbrief schrijven voor ons, dan zullen wij jullie inruil hiervoor een lekker kusje geven!

Wij hopen dat jullie erg hebben genoten van het lekkers dat de Sint ons had gebracht! En natuurlijk, het allerbelangrijkste: hopelijk had hij veel cadeaus meegebracht voor jullie uit Spanje! En binnenkort is het weer bijna zover: Kerstmis! Dan staat de volgende lading cadeaus alweer voor de deur! Dit is zeker de leukste tijd van het jaar, samen zijn met familie, alweer veel cadeautjes krijgen en het lekkere eten. Man man man, wat houden wij toch van deze periode van het jaar! Alleen is het wel heel erg koud, en dat is wel jammer maar wel heel erg gezellig! Het koude doet ons weer denken aan ons lekker groot en warm Sint-Maartenvuur, we vonden het echt leuk om zoveel leden van de KSA daar te zien. Het was fantastisch, hopelijk vonden jullie dat ook!

 

Een speciale dag in februari is valentijn! Valentijn valt op 14 februari, dan is het jammer genoeg geen activiteit, maar dit wilt dus wel zeggen dat jullie bij jullie geliefde kunnen zijn! Zorg er maar voor dat je iemand aan de haak slaat en vertel ons er alles over, tot in het kleinste detail! Wij zijn wel eens benieuwd welke technieken jullie gebruiken bij de meisjes!

 

Allé mannen dit was weer onze brief aan jullie!

 

 

Met vriendelijke groeten

 

Jullie leiders: Coy, Kobe, Nicky, Matthias en Kevin!

 

 

 

 

3 januari Geen activiteit 7 februari Operatie KSA
10 januari Het 2015 spel! 14 februari Geen activiteit
17 januari De winter! 20 februari (Vrijdag) Zwemmen
24 januari Geen activiteit 28 februari Wij zijn mannen!
31 januari Estafette!