Redactioneel september-oktober 2019

Beste ouders, leden en sympathisanten

 

Veeg jullie traantjes maar weg en haal snel dat stoffige KSA-uniform maar terug uit de kast want het nieuwe, nog leukere KSA-jaar staat weer voor de deur! We zijn geëindigd met een superkamp en beginnen dit jaar al meteen met geweldig nieuws: omdat wij jullie allemaal zo ontzettend leuk vonden afgelopen jaar zal elke leider ook dit jaar weer opnieuw aanwezig zijn. Hoe leuk! Onze opper-opper-opper-opperhoofdleider Lucas Morren zal zijn functie als opper-opper-opper-opperhoofdleider dit jaar trouwens doorzetten. Bij de nodige vragen zal hij altijd voor u klaarstaan, net zoals alle andere leiding natuurlijk!

Graag verwelkomen deze 18 nog frisse en gemotiveerde leiding alle leden op de welbekende W.E.D.O.-activiteit (Word Een Der Onzen) of startactiviteit. Zit je nog niet op de KSA maar wil je toch graag eens proberen? Dan ben ook jij welkom op zaterdag 14 september om 14u00 aan de Soeverein. Na een dag vol ravotten kan u uw zoon weer ophalen omstreeks 16u30, ook weer aan de Soeverein. Aarzel niet om al uw vragen over het komende werkjaar of over kledij te stellen aan de dichtstbijzijnde leider!

Normaliter zal ook de rest van de activiteiten van dit werkjaar plaatsvinden op zaterdagnamiddag van 14u00 tot 16u30. De data van de activiteiten zullen steeds tijdig gecommuniceerd worden en kunnen geraadpleegd worden op onze website.

Hou ook zeker onze Facebookpagina in de gaten voor snelle updates en leuke sfeerbeelden!

 

Met vriendelijke groeten en tot snel

 

Rik Luykx

Nieuwe persverantwoordelijke