Redactioneel januari – maart 2023

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van jullie kerst! En we wensen jullie alvast een top 2023!

Alsook bedanken we jullie graag voor de mooie opkomst op Sint-Maarten, het was weer een heel mooie editie. Ontzettend bedankt aan iedereen die is gekomen. 

De activiteiten zullen dit jaar terug aanvangen op zaterdag 4 februari, en dit met de klassieke zwemactiviteit. We verzamelen hiervoor om 14 uur met zwemspullen (handdoek, eventueel muntje voor de kastjes, bandjes als dit nodig is …) aan de ingang van het zwembad.

De activiteit zal zoals altijd gedaan zijn om 16.30 uur, waarop u uw zoon wederom kan verwachten aan de ingang/inkom van het zwembad. Deze activiteit bevat geen bijkomende kosten, het zit inbegrepen in de prijs van het inschrijvingsgeld.

De andere gewone activiteiten vindt u terug bij de brieven van de bannen.

We delen ook al mee dat het paasweekend weer zal plaatsvinden op het laatste weekend van de paasvakantie. Dan kan u dat alvast al in uw agenda zetten. De vader-zoonactiviteit zal op 1 april plaatsvinden, dezelfde dag als de quiz van onze vzw. Over die eerste twee zaken krijgt u later meer informatie. De quiz zal plaatsvinden in het Klosterhof en wordt georganiseerd door onze recent opgerichte vzw. Ook hiervoor ontvangt u nog een mail met meer uitleg.

Geniet van jullie verlof en tot binnenkort!

Sam en Tijs