Brief hernieuwers januari – maart 2023

Beste hernieuwers

Wat een jaar is het geweest! Jullie hebben al zoveel leuke activiteiten gedaan en nog zoveel meer staat er op het programma voor het volgende jaar. Zo hebben jullie op 4 februari de zwemactiviteit, van 24-26 februari hernieuwer-weekend (hierover ontvangen jullie binnenkort meer informatie) en op 4 maart het voorleesboek (In de ban van de ring). Ook op 26 maart is er een activiteit gepland en op 1 april is er de vader-zoonactiviteit. Maar voordat we daar naar uitkijken, is het ook belangrijk om terug te kijken op wat jullie hebben gerealiseerd en geleerd.

Neem eens de tijd om terug te denken aan al die leuke momenten van het afgelopen jaar. Waar zijn jullie trots op? Wat hebben jullie bijgeleerd? Waar hebben jullie nieuwe vaardigheden aangeleerd? Het is fijn om te zien hoeveel jullie hebben bereikt en hoeveel jullie zijn gegroeid.

Maar weet ook dat er als hernieuwer nieuwe uitdagingen op jullie pad komen. Grijp deze met volle enthousiasme en laat je niet uit het veld slaan door eventuele tegenslagen. Wees trots op jezelf en weet dat je meer dan in staat bent om deze uitdagingen aan te gaan en te overwinnen.

Laat je door al deze mooie momenten inspireren voor het volgende jaar. Er staan nog zoveel leuke dingen op het programma en we kijken er allemaal naar uit om ze met jullie te beleven. Maar onthoud ook dat het oké is om soms even stil te staan en te genieten van alles wat je hebt gerealiseerd. Dat is immers wat het leven zo leuk maakt.

4 februariZwemactiviteit4 maartVoorleesboek: In de ban van de ring
11 februariGeen activiteit11 maartgeen activiteit
18 februariBeerilium 2.018 maartDe beste activiteit ooit
24 februari – 26 februariHN-weekend25 maartNee, dit is de beste activiteit ooit
1 aprilVader-zoonactiviteit