Redactioneel januari-februari 2017

Dag beste leden, ouders en sympathisanten

 

Allereerst willen wij jullie een gelukkig nieuwjaar wensen. 2017 gaat weer een jaar worden vol leuke en gezellige momenten bij de KSA. Wij hebben vorig jaar een topjaar achter de rug door ons 100-jarig bestaan en de bijbehorende festiviteiten. Ook het kamp en de activiteiten waren weer geweldig. Hopelijk kunnen we die positieve lijn doortrekken in 2017.

Januari is jammer genoeg voor veel van onze leiding een tijd van hard werken omdat ze examens hebben. Daarom zal de eerstvolgende activiteit pas plaatsvinden op 20 januari. Gelukkig is dat niet zomaar een activiteit want we maken er meteen iets speciaals van door daar onze jaarlijkse zwemactiviteit van te maken! Deze zwemactiviteit is voor alle leden en vindt plaats in het Stedelijk Zwembad te Lommel dus wees er bij want het beloofd weer spetterend te worden!

In 2017 zal ook het paasweekend plaatsvinden voor onze jongere leden. Ze kunnen dan al eens proeven van hoe het leven op kamp is bij de KSA. Meer informatie over dat weekend volgt in een volgend redactioneel.

Bij deze beëindig ik het redactioneel van januari-februari 2017. Mochten er eventueel nog vragen zijn in verband met de inschrijving, kledij, activiteiten of andere zaken, raadpleeg dan onze Facebook-pagina, onze leiding na een activiteit of een van de rubrieken van onze website. Indien u dan nog niet aan uw antwoord van uw vraag bent gekomen, aarzel dan zeker niet om onze hoofdleider te contacteren (contactgegevens vindt u onderaan het redactioneel).

Met vriendelijke groeten

Lucas Morren

Persverantwoordelijke

Contactgegevens hoofdleider:

Louis Bouly

louisbouly@gmail.com

0474/61.51.43