Brief piepjongknapen januari-februari 2017

Gergroet dappere piepers!

De eerste helft van het KSA-jaar zit er al weer op, maar niet getreurd. Het tweede deel moet nog beginnen en wordt zelfs nog plezanter! We hopen dat jullie een leuke kerstvakantie hebben gehad en we staan al te springen om alle verhalen van jullie te horen!

We vliegen er weer in met een spetterende eerste activiteit, namelijk een bezoekje aan het Stedelijk Zwembad op 20 januari waar we ons lekker kunnen laten gaan. Verder zal het tweede deel van het jaar weer gevuld zijn met boordevol spannende en avontuurlijke activiteiten! Januari en februari zijn jammer genoeg wel drukke maanden voor de leiding omwille van veel examens, maar we maken dit goed door in de lente op paasweekend te gaan, een daguitstapje te doen en nog veel meer! Stiekem hopen we ook dat het behoorlijk hard zal sneeuwen zodat we weer de hele Sahara als winterspeeltuin kunnen gebruiken… Anders hebben we een activiteit die misschien binnen op verplaatsing door zal gaan voor als het heel erg koud wordt!

2016 is weer voorbijgevlogen en wat er ook allemaal gebeurd is, wij zullen 2017 inzetten vol met plezier! We hopen dat jullie weer talrijk aanwezig zullen zijn, want samen staan we sterk!

We kijken er alvast hard naar uit!

Tot binnenkort,

Jullie leiding

 

Activiteiten:

7 januari Geen activiteit 4 februari Geen activiteit
14 januari Geen activiteit 11 februari We spelen een spel vanmiddag
20 januari Zwemactiviteit 18 februari De slag om de winterburcht & “omg dance off deel 5”
28 januari Koud, kouder, koudst  25 februari
Geen activiteit