Paasweekend 2019

Beste KSA’ers

Een van de leukste weekenden van het jaar staat weer voor de deur; het paasweekend! Dit jaar zijn jullie welkom aan ons KSA lokaal vanaf 19u op vrijdag 19 april tot zondag 21 april 12u.

Wat houdt dit weekend in? Als voorbereiding op ons zomerkamp zijn jullie welkom om twee nachtjes bij het KSA lokaal te overnachten. Zo kan je zien of je het leuk vindt, en al mee wilt met ons op kamp in de zomer! Hoe onze dag eruit ziet is ook ongeveer hetzelfde als kamp. We eten 3 keer, ’s morgens ’s middags en ’s avonds en overdag spelen we allerlei leuke spelletjes! Bovendien leren jullie elkaar nog beter kennen gedurende dit weekend zodat het groepsgevoel versterkt kan worden. Het is zeker een echte aanrader om te komen zodat jullie op en top voorbereid zijn voor het zomerkamp!

Wat meenemen? Alles wat jullie moeten meenemen en nog bijkomende informatie vinden jullie op deze link.

Inschrijven kan via onderstaande link en moet gebeuren voor 12 april. Het hele weekend kost 18 euro, wat moet worden overschreven op het rekeningnummer BE52 0689 0347 5609 met vermelding “NAAM LID, BAN, PAASWEEKEND” dus bijvoorbeeld “Thomas Vliegen, piepjongknapen, paasweekend”. Hopelijk tot binnenkort!

INSCHRIJVINGSLINK

Met vriendelijke groeten

De leidersgroep