Daguitstap 2019

Beste KSA’ers

Een van de leukste dagen van het jaar staat weer voor de deur; de daguitstap! Deze vindt plaats op  zaterdag 11 mei. Dit jaar brengen we een bezoek aan het fantastische Irrland, net zoals vorig jaar zullen we gezamenlijk met de bus gaan. We vertrekken om 8u30 aan de soeverein en komen daar terug aan om 19u. Dit jaar bedraagt de kostprijs zo’n 15 euro, dit is natuurlijk inclusief de prijs van het vervoer. Meer informatie over het attractiepark waar we naartoe gaan kan u vinden op de site van Irrland. Opmerking: de knapen kunnen helaas niet mee aangezien zij op KNAVO zijn van 10 tot 12 mei.

Wat houdt de daguitstap in? De daguitstap is een dag waar we met de hele groep een uitstap maken naar bv. een pretpark, een speeltuin, een zwembad, et cetera. De jongere leden zoals de piepjongknapen en de jongknapen blijven in groep de hele dag in bijzijn van leiding en doen samen attracties, glijbanen, etc. De oudere leden zoals de knapen en de jonghernieuwes mogen meestal de hele dag vrij rondlopen.

Wat meenemen? Hieronder vinden jullie alles wat jullie moeten meenemen:

  • Rugzak
  • Zwemkledij
  • Kids ID of identiteitskaart
  • Middageten (en eventueel vier uurtje: koekje of stuk fruit)
  • Voldoende drinken

Inschrijven kan via onderstaande link en moet gebeuren voor 5 mei. De daguitstap kost 15 euro, wat moet worden overschreven op het rekeningnummer BE52 0689 0347 5609 met vermelding “NAAM LID, BAN, DAGUITSTAP” dus bijvoorbeeld “Thomas Vliegen, piepjongknapen, daguitstap”. Hopelijk tot binnenkort!

INSCHRIJVINGSLINK

Met vriendelijke groeten

De leidersgroep