Ouderavond 2019

Beste ouders,

De bomen krijgen stilaan terug blaadjes en de temperaturen beginnen traag maar zeker te stijgen. Dit betekent natuurlijk ook dat die fantastische periode waar iedereen zo naar verlangt, genaamd de zomer, stilaan dichterbij komt. In die periode gaan wij elk jaar 10 dagen op kamp, zoals de ervaren KSA’ers al weten is dat natuurlijk van 21 tot 31 juli. De Piepjongknapen komen echter enkele dagen later pas zodat het kamp een beetje korter is, voor hen is het van 24 tot 31 juli.

Om iedereen voldoende te informeren over het kamp organiseren wij jaarlijks een ouderavond. Deze gaat door op 18 mei en start om 20u00. Op deze avond vertellen we meer over het verloop van het kamp en hoe zo’n dag op kamp er eigenlijk uit ziet. Natuurlijk kunnen jullie nadien ook nog vragen stellen aan de leiding. Gedurende de avond is er ook de mogelijkheid om iets te drinken.

Om een schatting te hebben van hoeveel we ongeveer moeten voorzien vragen we jullie om van te voren even in te schrijven. Inschrijven kan door hier te klikken. Indien jullie nog vragen hebben, mogen jullie altijd een leider hierover aanspreken of mailen naar thomas.vliegen@gmail.com