Brief piepjongknapen september-oktober 2021

Beste piepjongknapen

Vannacht had ik een droom. Een droom over een heel lief, klein konijntje. Het konijntje woonde in het bos, samen met een zwijntje.

Ze maakten samen erg veel plezier, die twee. Elke dag ging het konijntje naar het zwembad en zei dan tegen het zwijntje: “Kom met me mee!”

In het zwembad zijn er erg veel glijbanen, wel honderd meter hoog. “Daar durf ik wel in!”, zei het konijntje, maar het konijntje loog.

Het konijntje en het zwijntje klommen naar boven, wel een uur lang. Maar eenmaal boven, had het konijntje erg veel bang.

“Je moet niet bang zijn”, zei het zwijntje erg snel. Hij pakte de poot van konijntje, en het konijntje durfde nu wel.

Het duo sprong samen naar beneden en plonsde in het water. En toen schrok ik wakker uit mijn droom, net iets later.

Door die droom moest ik denken aan mijn lieve vriendjes. Ik miste ze, want ik heb ze niet veel gezien in de vakantie. Op dat moment besefte ik dat het gelukkig terug bijna KSA is. Daar kan ik eindelijk al mijn vriendjes zien, joepie! Mis jij je vriendjes ook een beetje? Kom dan zeker eens samen een kijkje nemen op de startactiviteit van de KSA op zaterdag 11 september. Echt iedereen is welkom!

We spreken af met alle leden en leiders aan de Soeverein om 14.00 uur. Na superleuk spelen spreken we dan weer terug af aan de Soeverein om 16.30 uur. Als je dan graag wil terugkomen, kan je een kijkje nemen in onderstaande activiteitenkalender met de rest van onze komende activiteiten.

De leiders hebben er al heel veel zin in, jij ook?

Je kapoen

De leiders van de piepjongknapen

11 september Startactiviteit (W.E.D.O.)9 oktoberGeen activiteit
18 septemberGeen activiteit16 oktoberActiviteit
25 september Een muis of een chimpansee?23 oktoberDVDJ
2 oktober Het grote ???-spel30 oktoberActiviteit
Activiteitenkalender september-oktober 2021