Brief jongknapen november-december 2021

Beste jongknapen

Amai, wat hebben we al tal van leuke activiteiten achter de rug dit jaar. Er resten ons echter nog twee volle maanden vooraleer we een korte winterpauze zullen nemen, en geloof me: deze maanden zullen echt top worden. 

Om te starten zullen we deze zaterdag al hout beginnen sprokkelen voor onze Sint-Maarten. Doe hiervoor niet jullie beste kleertjes aan, want bij dit karweitje kan je al eens gauw heel vuil worden. Vergeet ook zeker niet je werkhandschoenen mee te nemen! Het sint-maartensvuur zal plaatsvinden op woensdag 10 november. Hier zijn jullie allen welkom om met vrienden of familie te komen genieten van een lekker drankje bij het warme vuur.

Niet te vergeten is dat er binnenkort weer een speciale man langskomt. Zijn naam ontgaat me op dit moment even, maar hij heeft een staf, een mijter en een lange baard. Ook dit jaar zal hij alle lieve en brave kinderen die goed luisteren snoepgoed bezorgen. Bij de KSA zal hij op 4 december langskomen. Dit wil je echt niet missen …

Om het nog plezanter te maken doen we nog een laatste activiteit op 11 december. Hierna is er een korte pauze zodat de leiders zich kunnen focussen op hun examens in januari. Kortom, we halen er alles uit van wat er dit jaar nog in zit. Wij als leiding kijken er alvast naar uit. De volgende brief krijgen jullie in het jaar 2022.

Tot aanstaande zaterdag!

Met vriendelijke groeten

Hans, Kobe, Seb en Tijs

6 november Houtsprokkelen 27 november Geen activiteit
10 november Sint-maarten 4 december De man met de sik
13 november Geen activiteit 11 december Het einde der einde
20 november Op zoek naar de knapenjongens