Brief piepjongknapen september – oktober 2023

Dag lieve piepjongknapen en ouders

Terwijl ik deze brief schrijf, realiseer ik me dat de vakantie bijna ten einde is. Binnenkort pakken we onze coole boekentassen weer en keren we terug naar school. Maar het goede nieuws is: de KSA-activiteiten beginnen ook weer, joepie! We kijken er naar uit om weer samen te spelen, nieuwe avonturen te beleven en onvergetelijke momenten te delen.

Jullie enthousiaste leiders kunnen niet wachten om jullie weer te zien! Daarom nodigen we iedereen uit op zaterdag 16 september om 14 uur aan de Soeverein voor onze startdag, namelijk W.E.D.O. of Word Één Der Onzen. Neem zeker je vriendjes mee – hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Na de activiteit vanaf 16.30 uur organiseren we een kleine startdagbar aan De Burcht, ons supercoole KSA-lokaal. Samen met jullie ouders kunnen jullie hier iets komen drinken. Er zijn verder ook infostanden waar de hoofdleider en andere leiders klaar staan voor een gezellige babbel. Voor KSA-kleding, zoals truien of T-shirts, kun je terecht bij de kledijstand. We hebben sinds kort ook een vzw, het bestuur hiervan zal klaarstaan voor verdere informatie over dit nieuwe gedeelte van onze werking. Neem ook zeker een kijkje bij de tafel met verloren voorwerpen van kamp!

Noteer verder alvast 20 en 21 oktober in jullie agenda’s. Op 20 oktober is het namelijk Dag van de Jeugdbeweging, waarop je in KSA-kledij naar school kan gaan, en op 21 oktober zal de jeugddag volgen, waar we een groot spel spelen met alle jeugdbewegingen van Lommel. Vergeet niet je KSA-kledij aan te trekken, zodat we elkaar makkelijk kunnen herkennen tussen alle andere kinderen. Meer informatie zal volgen.

Met veel groetjes

Jullie leiding – wie dat precies zijn, onthullen we tijdens de formatie op de W.E.D.O. 😊

16 septemberW.E.D.O.14 oktoberGeen activiteit
22-23 septemberGeen activiteit – INSTAFEST20 oktoberDag van de Jeugdbeweging
30 septemberPing, pang, pang21 oktoberJeugddag
7 oktoberDe grote piepjongknapenoorlog28 oktoberDanstoernooi