Brief piepjongknapen november – december 2023

Dag piepers!

Hier ben ik weer met een leuke brief. Het schooljaar is al druk bezig, net zoals het KSA-werkjaar. De herfst is nu ook echt bezig, nu gaat het mooie weer helaas weer weg, de dagen worden korter, en de nachten worden langer. Dit koude weer betekent dat Bo de beer natuurlijk zijn dikke jas en handschoenen uit de kast pakt. Verder betekent dit alles dat er een leuke vakantie op komst is!

Deze vakantie sluiten we af met een activiteit op zaterdag 4 november. Vervolgens kunnen we uitkijken naar ons gezellig sint-maartensvuur op zaterdagavond 11 november, dus nodig maar al jullie vriendjes uit, want ik heb gehoord dat het heel leuk wordt! Er is blijkbaar zelfs gratis chocomelk en gratis gebak. De maand sluiten we nog af met een leuke activiteit op 25 november.

In december komt er bezoek van iemand die helemaal van Spanje komt en allemaal snoep en koekjes meeneemt, ik weet niet wie dit is maar jullie misschien wel, dit is op zaterdag 2 december. Vervolgens is het zover, de laatste activiteit van 2023 🙁 op zaterdag 9 december.

Groetjes jullie favoriete leider

4 novemberHoutsprokkelen25 novemberHet fietserspel
11 novemberGeen activiteit –
Sint-Maarten
2 decemberBezoek van oude man uit Spanje met baard en stok
18 novemberGeen activiteit9 decemberSneeuwmannengevecht