Brief jongknapen november – december 2023

Dag kapoenen

Wat hebben we ons weer geamuseerd op de eerste activiteiten van het nieuwe prachtige KSA-jaar. Wij als leiding zijn super blij om elke activiteit weer een grote groep enthousiaste jongknapen te hebben!

De Dag van de Jeugdbeweging is onlangs gepasseerd – die was heel erg leuk en we hebben veel KSA-ers teruggezien op het ontbijt.  Ik, leider Jeur, was er niet omdat ik in Leuven zat – hier kregen wij frietjes. Ook de jeugddag was supertof – ik heb er weken naar uitgekeken.

Maar, het KSA-jaar is nog maar net begonnen en we hebben nog veel meer leuks op de planning. Zo vieren we op 11 november Sint-Maarten. We zullen dan bij onze burcht een groot vuur hebben waar jullie samen met jullie ouders en vriendjes kunnen komen spelen, iets lekkers drinken of genieten van het gratis gebak en de gratis warme chocomelk!

Op 2 december heb ik op een wandelpad gehoord dat we dan hoog bezoek mogen verwachten. Ik begreep niet volledig wat dat moet betekenen, maar ik ben alleszins al heel benieuwd! Onze laatste activiteit voor de wintervakantie is op 9 december gepland. 

Tot snel! De leiding

4 novemberHoutsprokkelen25 novemberPokemon kaarten ruilen
11 novemberGeen activiteit –
Sint-Maarten
2 decemberJongknapen VS Donkey Kong
18 novemberGeen activiteit9 decemberSneeuwballen gevecht