Brief piepjongknapen maart-mei 2021

Dag piepjongknapen en ouders

De afgelopen weken hebben we weer volop kunnen genieten van onze leuke zaterdagnamiddagactiviteiten. Deze mogen voorlopig gewoon door blijven gaan en daar zijn we allemaal zeer blij om!

De komende maanden staan er weer heel wat leuke activiteiten op het programma. Zo gaan we proberen de Vader-zoonactiviteit dit jaar volledig coronaproof te organiseren. Deze activiteit zal plaatsvinden op zaterdag 27 maart dus zet deze datum alvast in jullie agenda. Verdere informatie omtrent dit evenement zal in een apart bericht op onze website volgen. Deze activiteit wordt aangekondigd onder voorbehoud dat de maatregelen het toelaten. We kunnen echter al wel zeggen dat deze activiteit een echte uitdaging zal zijn voor de vaders en de zonen die meedoen. De bedoeling is dan ook om de band tussen vader en zoon te versterken door een leuke namiddag te beleven!

In april staan er nog andere leuke dingen op het programma. Zo organiseren we naar jaarlijkse gewoonte ook ons Paasweekend in de paasvakantie! Dit weekend wordt ook ingepland onder voorbehoud en zal normaal gezien plaatsvinden van vrijdagavond 16 april tot zondagmiddag 18 april. Volgens de recentste maatregelen zou het kunnen doorgaan! Het zal een weekend vol sport en spel zijn en de bedoeling is om de leden zo al wat vertrouwd te maken met het op kamp gaan. Indien het mogelijk is, blijven de leden ook slapen in onze lokalen. Zo leren ze hoe het is om een echte KSA’er te zijn! Meer informatie omtrent dit weekend zal wederom volgen in een apart bericht op onze website.

In mei hebben we dan weer onze daguitstap gepland. Waar deze heen zal gaan, blijft nog even geheim. Het belooft in ieder geval een zeer leuke locatie te worden! Onze daguitstap zal doorgaan op 8 mei en wordt wederom onder voorbehoud ingepland.

Als laatste willen we jullie nog mededelen dat ons zomerkamp, zoals elk jaar, zal doorgaan in de periode van 21 juli tot en met 31 juli. Voor de piepjongknapen is dit echter altijd een beetje korter en zij zullen zich bij de rest voegen op 24 juli en blijven dan ook tot en met 31 juli. Meer info omtrent het kamp zal ook volgen op onze website.

Wij hopen jullie allemaal zo snel mogelijk weer te zien en hopen dat jullie het goed stellen! Wij kijken alvast uit naar weer een leuke periode vol KSA-activiteiten!

Tot op de activiteiten!

Groetjes

De piepjongknapenleiding

6 maartGeen activiteit16 – 18 aprilPaasweekend
13 maartVissen vangen met Pol en Siemen24 aprilGeen activiteit
20 maartMaanlanding met Daniel en Luc1 meiRik en Frits zitten in de problemen
27 maartVader-zoonactiviteit8 meiDaguitstap
3 aprilGeen activiteit15 meiGeen activiteit
10 aprilGeen activiteit24 – 31 juliZomerkamp