Brief jonghernieuwers januari-februari 2021

Beste jongemannen

We hebben elkaar al een tijdje niet meer gezien *insert sadface*. Misschien hebben jullie ondertussen al lange baarden, dikke snorren en een rijbewijs. De leiders hebben jullie geweldig gemist en hopen jullie snel weder te zien. Op het moment van schrijven kan ik nog niet vertellen of dat legaal of illegaal zal moeten verlopen. We willen jullie ook graag nog een leuke Sinterklaas, vrolijk Kerstmis, gelukkig Nieuwjaar en een plezante Driekoningen wensen.

Op de planning van het tweede semester staan enkele top-of-the-class-activiteiten, zoals Joepie en JHN-weekend, maar belangrijkst van allemaal is toch wel de Vriendjesdag op 20 februari. Een nieuw concept dat we speciaal voor jullie bedacht hebben omdat we weten dat jullie al je vrienden willen meeslepen naar de KSA. Verder staat er ook een activiteit met onze vrouwelijke wederhelft op de planning waar Simon jullie zal opleiden tot ware casanova’s. Iets verder in de kalender is de gekende Vader-zoonactiviteit terug te vinden op 27 maart.

Het Bord Der Toewijding is vorig jaar niet top van start gegaan, ook daar brengen we in 2021 verandering in. Vergeet niet dat bij tien voltooide opdrachten wijzelf ook een opdracht gaan uitvoeren, die jullie mogen kiezen! Big man Tijs zal jullie inspirerende boodschappen brengen om deze uitdagingen tot een goed einde te brengen.

Ik sluit deze brief af met een goodbye, maar geen farewell.

Je petekindje, Gijs

30 januariGeen activiteit20 februariVriendjesdag
6 februariSnelcursus veganistisch koken27 februariSchattenzoektocht
13 februariExamens van de leiders bespreken