Brief piepjongknapen maart-mei 2020

Dag piepjongknaperdaapjes

De lange koude winter is voorbij, de vogeltjes keren terug en het zonnetje is alsmaar meer zichtbaar. Het is dus de perfecte tijd voor tal van leuke KSA-activiteiten!

Gelukkig hebben jullie stoere leiders flink wat spelletjes en avonturen klaarstaan. We zetten de lente rustig in met onze eigen bioscoopavond! Speciaal voor jullie hebben we een superdupergrote tent voorzien waar we met z’n allen een filmpje kijken. Neem zeker een comfortabel stoeltje mee en misschien wat centjes om lekkere snackies te kopen (50 cent). De bioscoopavond zal doorgaan op vrijdag 13 maart van 19u tot ongeveer 21u30. Afspreken doen we aan de tent naast het lokaal van KSA De Lommelse Roodkapjes.

Na zo een rustige filmavond is het tijd voor wat actie! We nodigen jullie en jullie papa’s op zaterdag 28 maart uit voor weer een leuke vader-zoonactiviteit. (De inschrijvingslink komt op de website en er volgt nog meer info op de facebookpagina)

Ook paasweekend komt steeds dichter en dichterbij. Dan bieden wij jullie drie dagen vol plezier en vertier aan in ons wonderbaarlijke lokaaltje. Wanneer dit leuke weekend, met lekker eten gemaakt door professionele koks (ook bekend als de JHN), zich plaatsvindt? Van 17 april om 19u tot 19 april om 12u! (Ook dit inschrijvingsformulier staat op de site met de bijhorende uitleg)

We eindigen het werkjaar met onze allerlaatste, maar niet de minste, activiteit. DAGUITSTAP joepie! De daguitstap zal doorgaan op 9 mei. Meer info volgt op de site!

Gegroet

7 maart Geen activiteit 11 april Geen activiteit
13 maart Bioscoop à la KSA 17-19 april Paasweekend
21 maart Geen activiteit 25 april Graaf gravenstein en zijn konijn
28 maart Vader-zoonactiviteit 2 mei Geen activiteit
4 april Reis rond de wereld en terug  9 mei  Daguitstap