brief piepjongknapen maart-april-mei 2016

Dag lieve piepertjes,

Hebben jullie het al gemerkt? De lente komt er aan! De blaadjes groeien weer aan de bomen, het zonnetje schijnt en de vogeltjes fluiten. Jullie zijn hier natuurlijk heel blij mee, want het is veel leuker om buiten te spelen wanneer het zo’n mooi weer is! 
De KSA heeft de komende maanden weer heel wat leuks voor jullie in petto. Zo gaat van 2 tot 3 april ons enige echte paasweekend door! Op dit weekend gaat de leiding van zaterdagochtend tot zondagmiddag met jullie de allerleukste activiteiten doen. Dit is ook de perfecte gelegenheid om eens te testen of je het leuk vindt om een nachtje bij de KSA te slapen met het oog op het kamp in juli. 
Daarnaast zijn er natuurlijk ook de gewone activiteiten. De leiding is al hard aan het werk om te bedenken hoe we jullie de komende maanden weer kunnen entertainen. We kunnen al verklappen dat we 30 april onze jaarlijkse daguitstap houden. Zorg dus maar dat jullie paraat zijn!
Zo, nu zijn jullie ook weer op de hoogte van wat er bij de KSA te gebeuren staat. We hopen dat we jullie zoals altijd in grote getalen zien verschijnen!

Jeugdige groeten,

De piepjongknapenleiding

 

5 maart Activiteit: De tocht door het verboden bos 9 april Geen activiteit
12 maart Activiteit: De strijd der piepers 16 april Activiteit: De zoektocht naar leider Cas
19 maart Geen activiteit 23 april Activiteit: De reis door de tijd
26 maart Activiteit: De smeltende paashaas 30 april DAGUITSTAP: meer info binnenkort (laatste activiteit)
2-3 april PAASWEEKEND: meer info binnenkort mei-juni Geen activiteiten