brief jongknapen maart-april-mei 2016

Beste leden en ouders

Dit is alweer onze laatste brief van dit werkjaar. Het is snel gegaan, maar het was wel zeer tof. Om te beginnen licht ik jullie wat in over de activiteiten/uitstapjes die op ons schema staan. Het eerste avontuur dat gepland staat is het jaarlijks paasweekend dat dit jaar zal plaatsvinden van 2 tot 3 april. Meer informatie in verband met deze activiteit volgt nog! De jongens die eerder al zo’n weekend hebben meegemaakt, zullen het vast met me eens zijn als ik zeg dat dit een fantastische tweedaagse is! Zo kunnen jullie je al een beetje voorbereiden op kamp en natuurlijk is een weekendje weg van jullie ouders ook niet zo slecht!

Naast het Paasweekend organiseren we naar jaarlijkse traditie ook een leuke daguitstap. Deze zal zal plaatsvinden op 30 april. Waar we naartoe gaan, blijft voorlopig nog een verrassing.
Omdat het einde van dit werkjaar ook weer stilaan in zicht komt zijn we ook al druk bezig met de voorbereidingen van het zomerkamp. Wat het thema precies inhoudt en waar het kamp dit jaar zal plaatsvinden, wordt allemaal nog duidelijk. We houden jullie van alles op de hoogte en daarom is het ook niet verkeerd om onze website hiervoor in de gaten te houden.

Groetjes,
Jullie leiding xoxo

 

5 maart Netflix ‘n chill 9 april Geen activiteit
12 maart De Queeste van hertog Jan 16 april De Kratereilandenproef
19 maart Geen activiteit 23 april Het Woeste Vikingsspel
26 maart De val van het Romeinse Rijk 30 april Daguitstap
2-3 april PAASWEEKEND Mei-juni Geen activiteiten