Brief piepjongknapen maart-mei 2019

Beste pieperdepieppiepertjes, het jaar vliegt voorbij en we zitten nu al diep in ons KSA-jaar! We hebben ons de afgelopen maanden zeker geamuseerd op onze activiteiten en op onze zwemactiviteit in het zwembad van Lommel!! Gelukkig komen er weer ontzettend leuke activiteiten aan… Vader-zoonactiviteit, het Paasweekend, onze daguitstap en natuurlijk onze vertrouwde activiteiten op zaterdagnamiddag!  We hopen dat jullie in de komende maanden weer met superveel piepertjes kunnen komen naar de activiteiten. De leidinggroep vindt dat ook altijd superduper-fantastisch-geweldig!

Het eerste grote KSA-gebeuren waar we naar mogen uitkijken is de Vader-zoonactiviteit die zal doorgaan op 30 maart. We dagen alle vadertjes uit om samen met hun stoere zoon een activiteit met ons mee te draaien! Voelen de papa’s het al kriebelen? Dan verwachten we jullie op 30 maart om 11 uur aan ons lokaal, Verdere informatie en het inschrijvingsformulier vinden jullie onder de rubriek “redactioneel” op onze website.

Ook komt ons Paasweekend steeds dichterbij. In dit magische weekend krijgen al onze brave leden de kans om twee dagen in ons bekende vijfsterrenhotel, De Burcht (ons lokaal), te overnachten! Het Paasweekend zal doorgaan van 19 april om 19u tot 21 april (tot 12u). In dit weekend zullen we zoals altijd weer ravotten tijdens onze activiteiten, maar ook genieten van de kookkunsten van de JHN (onze oudste ban)! Natuurlijk zal de gezelligheid ook niet ontbreken als we allemaal samen kunnen genieten van elkaars gezelschap, een goede voorbereiding op ons zomerkamp dus! Verdere informatie over het Paasweekend en het inschrijvingsformulier zal binnenkort op onze site verschijnen. Vergeet zeker niet de site af en toe te checken!

Het is nog geen zomer, maar we kunnen al dromen van ons zomerkamp. Deze zal zoals altijd voor de jongste leden doorgaan van 24/07 tot 31/07, meer info hierover zullen we nog met jullie delen op onze website, maar houd deze dagen al zeker vrij! Omdat ons zomerkamp zo ver weg is, kunnen we eerst al naar iets anders uitkijken, onze daguitstap! Deze zal dit jaar doorgaan op 11 mei, ook hier komt spoedig nog meer info over op onze site, maar waar we precies heengaan houden we nog even geheim…

Meer info over ons zomerkamp geven we op onze ouderavond (18/05).

Hopelijk zien we jullie coole ouders daar!

Tot snel!

Lieve groetjes

PJKN-laiding

x

2 maart Rippelstippel 13 april Geen activiteit
9 maart Geen activiteit 19-21 april Paasweekend
16 maart De Grote Brecht Show 27 april Bim bam beieren
23 maart Piepers gezocht! 4 mei Geen activiteit
30 maart Vader-zoonactiviteit 11 mei Daguitstap
6 april Geen activiteit 18 mei Ouderavond zomerkamp