Brief knapen november-december 2022

Dag allerliefste knapen,

Met dit warme weer is het misschien moeilijk te geloven, maar het is al volop herfst en Kerst is dichterbij dan het begin van het schooljaar. En wie denkt aan herfst denkt natuuuuurlijk aan Sint-Maarten. Dit vindt plaats op vrijdag 11 november om 19u voor de Burcht. Neem zeker je vrienden en familie mee. We voorzien drinken tegen een redelijke prijs en zoals ieder jaar zal er gratis gebak en warme chocomelk aanwezig zijn. Als jij of een van je ouders graag wat gebak wil maken is dat zeker welkom! Alvorens we dit vuur kunnen maken hebben we natuurlijk hout nodig. Daarom gaan we zaterdag 5 november hout sprokkelen. Doe daarvoor zeker geen goede kleren aan en neem eventueel werkhandschoenen mee.

Mocht u of iemand dat u kent nog (niet met kunststof bewerkt of met veel verf) hout hebben liggen, laat dit dan zeker weten, want we kunnen nog hout gebruiken.

Het jaar wordt afgesloten op 3 december, waarna we eens pauze nemen tijdens de kerstperiode om te tijd door te brengen met onze families, Kerst en oudjaar te vieren en helaas ook om te studeren voor velen van ons.

Zet ook al zeker 1 april in jullie agenda, want dan organiseert onze vzw een quiz, dit is geen mopje! Over quizzen gesproken, op de Plezante Quiz is de KSA dit jaar een goed doel! Deze vindt 18 november plaats dus laat jullie ouders zeker meedoen, elk team dat meedoet is extra steun voor ons!

Tot binnenkort

De knapenleiding

5 novemberHoutsprokkelen26 novemberDropping
12 novemberGeen activiteit (Sint-Maarten dag ervoor)3 decemberHet VKSJ lokaal stelen
19 novemberGeen activiteit