Brief knapen november-december 2018

Dag beste knaapjes, knaapinnetjes, ouders, ouderinnetjes en iedereen daartussen

Als jullie deze brief nu aan het lezen zijn, betekent het dat jullie de eerste activiteiten van dit werkjaar hebben overleefd. Ondertussen hoop ik dat jullie of jullie zoontjes/ zooninnetjes zijn ingeschreven. Is dit niet het geval dan krijgen jullie nu officieel de toestemming om je mama te roepen en het volgende te zeggen: “Mama, je bent weer iets vergeten. Ik ben namelijk nog niet ingeschreven op mijn favoriete jeugdbeweging de KSA! Wil je alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft mij zo snel als de bliksem inschrijven via onderstaande link? Ik hou van je!”

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKSH1ncrVqnDydAi3kd3Akw0Th07NiXrTk1M6tAEjfcikQrQ/viewform

Maar even naar de hoofdzaak. Ik, Dr. Love, moet jullie iets héél belangrijks vertellen. Het heeft te maken met bloemetjes, bijtjes, de groei van allerlei bomen en vlinders in de buik. Mijn hond heeft namelijk vorige lente een vlinder opgegeten. Nu, het is heel belangrijk dat als jullie zelf vlinders in de buik hebben of jullie weten dat iemand anders vlinders in de buik heeft. Dan moeten jullie sito presto dat aan een van de knapenleiding melden, dit is namelijk extreem gevaarlijk. In sommige noodgevallen zullen jullie zelfs bij mij, Dr. Love, op gesprek moeten komen.

Voor de rest in november en december staat het alom bekende Sint-Maarten nog gepland, de datum van dit grotesk feest is gepland voor 10 november zijn. Die avond zal er zoals elk jaar een reuze-aanbod aan wafels, cake, chocomelk, water, vuur, lucht, aarde en voor de ouders zelfs jenever of biertjes zijn. Vergeet dus zeker niet al jullie vrienden en vriendinnen mee te nemen (dit geldt tevens voor de ouders). 🙂

Check nog even de activiteitenkalender zodat jullie weten wanneer jullie een date kunnen plannen met die ene speciale.

 

3 november Hout bijeen rapen en op een grote hoop gooien 24 november Geen activiteit
10 november Geen activiteit

(’s avonds wel Sint-Maarten)

1 december Boitten met de poulékes
17 november De Sahara City Run, maar dan nog beter 8 december Griekse raadsels oplossen