Brief knapen maart-mei 2021

Dag knaapjes!

In februari zijn we eindelijk weer gezellig bij elkaar kunnen komen. We weten dat jullie allemaal minstens even hard als wij zaten te popelen om terug naar de KSA te komen! Waar moeten jullie anders al die belangrijke levenswijsheid vandaan halen? Hoe kunnen jullie jezelf anders voorzien in jullie quasiwekelijkse sport- en spelbehoefte? 

De komende periode wordt allesbehalve geestdodend. Mits de maatregelen het toelaten staat er voor jullie veel op het programma. Zo vindt op 27 maart de Vader-zoonactiviteit plaats. We kunnen nog niet veel verklappen, maar we kunnen jullie wel verzekeren dat het een legendarische strijd zal worden tussen verschillende vader-zoonduo’s en dat allemaal volledig coronaproof! Van vrijdagavond 16 april tot en met zondagmiddag 18 april gaat het Paasweekend door. Volgens de recentste maatregelen kan dit doorgaan! De daguitstap staat momenteel op 8 mei in de kalender. Welk plekje we zullen bezoeken is nog strikt geheim. We geven wel een tip: de locatie rijmt niet op Wisneyland. 

Als kers op de taart zouden we normaal ook nog op KNAVO gaan (7 t.e.m. 9 mei). Of dit effectief gaat mogen doorgaan is echter nog niet zeker. We proberen een alternatief te voorzien, waarover we tijdig over zullen communiceren.

Wij hopen dat jullie allemaal gezond blijven en jullie terug te zien op onze activiteiten!

Groetjes

De knapenleiding

6 maartGeen activiteit16 – 18 aprilPaasweekend
13 maartDe dag dat zij naar ons kwamen24 aprilGeen activiteit
20 maartStel u voor, Je gaat naar de Scouts1 meiReminisceren over een gemiste Knavo
27 maartVader-zoonactiviteit8 meiDaguitstap
3 aprilGeen activiteit15 meiGeen activiteit
10 aprilGeen activiteit24 – 31 juliZomerkamp