Brief knapen maart-mei 2019

Beste,

Wat een tijd heb ik, Dr. Love, achter de rug. De beste dag van het jaar, Valentijn, is weer voorbij en wat een ongelooflijk avontuur heb ik deze keer weer beleefd, niet te geloven. Ik denk niet dat ik de dag ooit nog ga vergeten, en mijn tegenpartij zeker niet! Ik ga niet alle details verklappen, maar ik kan wel het begin van de dag vertellen.

Ik zat dus 14 februari op de bus met mijn date en daar begint dit fantastisch verhaal al. Er stapte een beer van een vent, die waarschijnlijk al enkele vrouwen een tong had gedraaid, de bus op. Hij barstte van het zelfvertrouwen en vond het dus ook niet nodig om een ticket te kopen. De buschauffeur vond dit niet kunnen en sprak hem hierop aan. Als reactie kreeg hij net geen pak slaag en een belediging over zijn cupido-outfit. Zo gebeurde er nog wat, maar dat weet ik niet meer zo goed omdat ik de hele tijd aan een pracht van een dame (mijn date) moest denken. Het kwam erop neer dat de beer van de bus ging door toedoen van een kleine liefdevolle vrouw (door een list). De busreis liep verder zonder problemen. Na deze gebeurtenis was ik er helemaal klaar voor. Dit was echt wel hut ultieme voorteken voor het verloop van de rest van de dag. Met dit verhaal leren we natuurlijk ook iets belangrijks bij: liefde zit in de kleine dingen.

Maar wat voorbij is, is het verleden. 2019 geeft geboorte aan drie nieuwe maanden: maart, april en mei. In deze maanden gaan wij als Knapen bijna even sicke avonturen beleven als ik, Dr. Love, heb beleefd op Valentijn. 30 maart staat de tweede editie van onze Vader-zoonactiviteit op het programma. Schrijf jullie hier zo snel mogelijk voor in! Enkele weken daarna is het van 19 tot 21 april Paasweekend. Dit fantastisch weekend is de beste voorbereiding op kamp en mag niet gemist worden, ook hier moeten jullie zo snel mogelijk voor inschrijven! Het derde evenement waarvoor jullie je moeten inschrijven is KNAVO van 10 tot 12 mei. Een weekend samen met talloze andere KSA-knaapjes waar de beginselen van het knaap-zijn nog eens wordt aangeleerd, want sommigen onder jullie kunnen dit nog niet zo goed. 18 mei kunnen jullie allemaal onze ouderavond komen bijwonen (er zijn waarschijnlijk hapjes). Op deze avond geven wij jullie de eerste info over het kamp (21/07-31/07) vers van de pers, heet van de naald.

Amai, veel informatie, daarom sluit ik af met een Dr. Love mopje:

Hij: “Zeg me eens drie woorden die geliefden voor altijd aan elkaar binden.”

Zij: “Ik ben zwanger.”

2 maart Verjaardagfeestje 13 april Geen activiteit
9 maart Geen activiteit 19-21 april Paasweekend
16 maart Fortcraft 27 april Een hond met 3 poten en een krulstaart
23 maart Is Pepsi okay? 4 mei Geen activiteit
30 maart Vader-zoonactiviteit 10-12 mei KNAVO-weekend
6 april Geen activiteit 18 mei Ouderavond zomerkamp