Brief jongknapen september-oktober 2018

Gegroet Yungknapes en de daarbij horende ouders

 

De grote zomervakantie is alweer bijna voorbij en het nieuwe schooljaar gaat binnenkort van start (zucht). Maar dit wil óók zeggen dat er jullie een gloednieuw KSA-jaar vol plezier en verrassingen te wachten staat (jippie-ja-jeej).

 

De eerste verrassing van het jaar begint al direct bij de eerste activiteit (15 september) waar jullie je enthousiaste nieuwe leiding zullen ontdekken. Deze activiteit is door de ervaren KSA’ers ook wel gekend als de ‘W.E.D.O.-activiteit’ (Word Een der Onzen). Als jullie nog vriendjes, broertjes, neefjes, buren, etc. kennen, mogen jullie deze allemaal meebrengen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

De verzameling voor de activiteit van 15 september vindt plaats aan de parking van de Soeverein om stipt 14:00. Dit is ook het uur waarop jullie verwacht worden voor de (meeste) komende activiteiten. Tegen 16u30 zullen jullie allemaal wel doodop zijn van het ravotten en mogen de ouders jullie op dezelfde plek weer komen oppikken.

Indien er nog vragen zijn over het verloop van het komende werkjaar, mogen die altijd aan de Jongknapenleiding of aan de hoofdleider gesteld worden.

 

Wij hopen veel gekende, maar ook veel nieuwe gezichtjes te zien. En denk eraan: neem gerust wat vriendjes mee. Spread the word en geniet nog van jullie vakantie!

 

Ciao, adios

De voorlopig mysterieuze Jongknapenleiding

 

15 september Startactiviteit 13 oktober Geen activiteit
22 september JKN: Jong, Kinetisch en Nuchter 20 oktober Dag van de jeugdbeweging
29 september Geen activiteit 27 oktober Geen activiteit
6 oktober Peruviaans stratego