brief jongknapen nov-dec 2015

Dag stoere jongknapen,

De eerste twee maanden zijn al voorbijgevlogen! We hebben een zeer goede start gehad van ons nieuwe KSA-jaar. Jullie leiders hadden al meteen gemerkt dat we dit jaar met een hele sterke, dappere en grote ban zouden zitten. Dat belooft dus veel goeds voor de komende activiteiten en de rest van het werkjaar!

Aanstaande weken hebben we enkele plezante dingen op ons programma staan.
November en december zijn altijd al drukke maanden geweest voor de KSA, er valt namelijk veel te doen rond deze tijd!
Binnenkort gaan we bijvoorbeeld met zijn allen houtsprokkelen om zo het grootste Sint-Maartenvuur van Lommel te maken. Omdat we met zo’n onbevreesde ban zijn, geloven we dat we dit jaar nog een groter vuur kunnen maken dan vorig jaar!

Op dinsdag 10 november zijn jullie dan ook welkom vanaf 20u aan ons lokaal waar we gezellig rond het kampvuur warme chocomelk drinken en iets lekkers erbij eten! Maar wat is een sfeervol, groots kampvuur zonder je eigen familie erbij? Iedereen is dan ook welkom op onze Sint-Maarten!

Hierna begint het stilletjes aan een beetje koeler te worden, maar dat houdt ons niet tegen om nog meer plezier te maken! Oh ja, de leiders hebben onlangs ergens gehoord dat een nogal bekend persoon, die met zijn paard door ons land trekt, wel eens langs zou kunnen komen met veel lekkers (als jullie tenminste héééél braaf zijn geweest).

Hopelijk komt koning winter ook nog naar België en kunnen we onze laatste activiteit afsluiten met een echt KSA-sneeuwballen- en sleecompetitie in de Sahara!

We hopen dat jullie er de komende maanden allemaal bij zullen zijn om het eerste deel van ons KSA-jaar goed af te sluiten!

Met jeugdige groeten,

Jullie leiding

Za 7 nov: houtsprokkelen

Za 28 nov: de strijd om het ksa-lokaal

Di 10 nov: Sint-Maarten

Za 5 dec: de Sint

Za 14 nov: geen acti

Za 12 dec: De KSA winterspelen

Za 21 nov: geen acti

Za 19 dec: geen acti