Brief jongknapen januari-februari 2021

Beste Jongknapen en ouders,

Op het einde van elk jaar kijken we graag al eens terug naar wat we gepresteerd hebben en wat onze goede voornemens zijn voor het komende jaar.

Aangezien het afgelopen jaar uitzonderlijk verlopen is, willen wij het dit jaar anders aanpakken. Misschien is het wel eens de moeite om terug te kijken naar wat we geleerd hebben in dit jaar in plaats van gerealiseerd. Zijn onze gedachten en doelen veranderd door het uitzonderlijke verloop van 2020?

Wij hebben er dit jaar nog meer van genoten om deel uit te maken van KSA De Lommelse Blauwvoeters. Want zeg nu zelf, als groep sta je altijd sterker! We kijken dan ook enorm uit om jullie zo snel mogelijk terug te zien in 2021!

De start van de KSA in het nieuwe jaar is zaterdag 30 januari. Alle vriendjes die geïnteresseerd zijn in de KSA kunnen 20 februari meekomen naar de Vriendjesdag, dit is het uitgelezen moment dat jij al jouw vriendjes mee mag nemen naar de KSA. De vriendjes van jullie zijn zeker niet de enige die wij graag leren kennen, 27 maart is er een Vader-zoonactiviteit.

Hopelijk zijn jullie net als wij heel enthousiast! We zien jullie graag in groten getale terug.

2 januariGeen activiteit6 februariHartstochtelijk houthakken
9 januariGeen activiteit13 februariGeen activiteit
16 januariGeen activiteit20 februariVriendjesdag
23 januariGeen activiteit27 februariDolle pret met Frieda Kroket
30 januariVijver vol kikkererwten