Brief jongknapen januari-februari 2019

Lieve, lieve, lieve jongknaapjes (en lieve oudertjes)

Na een periode vol leuke spelletjes met jullie o-zo-toffe leiding is het nu even tijd voor wat rust. Geniet dus allemaal héél hard van de gezellige feestdaagjes met jullie ook wel familietjes!

Na de kerstvakantie zien jullie je lieve leidinkjes EINDELIJK weer terug en zetten we samen het nieuwe jaar in met nieuwe, nog leukere en nog spannendere activiteitjes!

Haal jullie zwembrilletjes ook maar weer boven want zaterdag 19 januari is het weer tijd voor onze jaarlijkse zwemactiviteit! Om 14u zullen we ons eerste plonsje nemen in het nieuwe zwembad van Lommel, totdat het jammer genoeg weer tijd is om naar huis te gaan … Om 16u30 zullen de jongknaapjes de oudertjes opwachten aan het zwembad. Vergeet zeker jullie zwemspullen niet!

Op 19 april staat dan weer het paasweekend voor de deur! Een heel weekend vol plezier met daarbij nog eens een overnachting in de Burcht (het lokaal). Meer informatie volgt nog, dus houd vast en zeker onze website in de gaten!

Later op het jaar staat er de Vader-zoonactiviteit op de planning. Ook volgt er hierover nog meer informative via een brief of via de website. Warm alvast jullie papa’s op voor deze echte mannendag (de datum van deze mannendag zou nog kunnen veranderen)!

We sluiten het jaar af met de daguitstap! We zijn nog een laatste keer gezellig samen en kijken vanaf dan natuurlijk erg uit naar het zomerkamp! Zoals je al kan raden, meer informative volgt nog!

Veel liefs

De jongknaapjesleidinkjes

05/01: geen activiteit 02/02: Kindertjes opeten
12/01: geen activiteit 09/02: Lekker morren met Lucas
19/01: Zwemactiviteit  16/02: geen activiteit
26/01: geen activiteit  

 23/02: Piep! jongknapenactiviteit nr. 43