brief jonghernieuwers jan-feb 2016

Gegroet JHN,

Bij deze alweer een nieuwe brief aan jullie gericht. Zoals jullie vast en zeker niet is ontgaan hebben we het jaar weer spetterend afgesloten in het lokaal, een echt feestje zoals we dat noemen! Ondanks alle kilootjes die we tijdens de feestdagen hebben vergaard, gaan we er weer helemaal tegenaan in het nieuwe jaar!

Een groot deel van jullie heeft al kennis kunnen maken met de eerste stappen binnen het leiderschap op BKV. Wij zijn er van overtuigd dat jullie hier veel van hebben opgestoken en jaren later nog over de herinneringen zullen praten. Om jullie ervaring meteen in de praktijk toe te kunnen passen, mogen jullie op 30 Januari zelf een activiteit organiseren.

Voorafgaand aan dit weekend staat de jaarlijkse zwemactiviteit weer op de planning, de ideale gelegenheid voor weer een gezellige avond in het nieuwe jaar. Een andere gezellige avond zal de Provinciale Fuif worden. Net zoals bij NVDJB zal er weer een busdienst voorzien zijn dus zorg zeker dat je er bij bent.

Om deze 2 maanden af te ronden staat er weer een fantastisch JHN-Leiding Weekend op de planning, dit jaar zal dit doorgaan van 26 t/m 28 februari. Zorg dus dat je dit weekend vrij houdt, want dit wil je echt niet missen. De locatie zal nog eventjes geheim zijn, maar het is zeker de moeite waard.

Wij hebben er in elk geval alvast heel veel zin in!

– Jullie Leiding

Kalender:

1 Januari: Geen activiteit 5 Februari: Geen activiteit
8 Januari: Geen activiteit 12 Februari: Staak, Staker, Staakst
15 Januari: Geen activiteit Zaterdag 20 Februari: Provinciale Fuif
22 Januari: Zwemmen 26-28 Februari: JHN Weekend
Zaterdag 30 Januari: BKV activiteit